kwekerij open vanaf 27 maart

Beste tuinliefhebbers,

Na ampel beraad hebben we besloten om de poort van de kwekerij vanaf 27 maart te openen op vrijdag en zaterdag, waarbij we u bij voorkeur op afspraak ontvangen.

Zoals u bekend, hebben we hier een zee van ruimte rondom ons. Voldoende afstand houden kan hier als nergens anders. Indien iedereen van goede wil is en samen met ons de volgende voorzorgen in acht neemt, lijkt plantenadvies of plantjes uitzoeken gewoon als anders. Allereerst kunt u bij ons contactloos betalen.

Vriendelijk , doch dringend vragen we tijdens het afrekenen buiten het prieel te wachten tot uw voorganger vertrekt. Afstand tussen u en ons is er door een tafel van 1,5 meter breed, het was wel eens gezelliger..  Met uw telefoontje kunt u de namen van de planten op foto zetten, of vraag anders ons te etiketteren. Ook met een blauw handschoentje aan lukt dat prima. 

Laat ons niet vergeten dat het lente is! En dat de tuin dé plek wordt om te genieten en de zinnen te verzetten in deze zorgelijke tijd. Wij gaan er het beste van maken!

Hartelijke en gezonde groeten,

Frans en Franny

 

Contact | Ligging

In Goede Aarde, Kwekerij en Tuin
Kapitalendam 7
4522 PT Biervliet
Tel. 0031 (0)115 402 301

ingoedeaarde@outlook.com
info@kwekerij-ingoedeaarde.nl

              2024

open vanaf 22 maart t/m 26 oktober 
Vrijdag : 9.30 – 18.00

Zaterdag : 9.30 – 17.00

ook open 2024

  • Paasmaandag 
  • Koningsdag 27 april
  • Hemelvaartsdag 9 mei
  • maandag 20 mei