Privé tuin; met hart en ziel

In onze eigen tuin smelten werk en ontspanning ineen. Samen genieten tussen bloemen, met het zonnetje in de rug en jubelende vogels op de achtergrond. Hoe waardevol zijn die momenten.

In volle glorie pronken hier onze volwassen planten en te zien is ook, hoe we hun karakters versterken. Felpaars naast babyroze, grof naast fijn blad. Een beplanting ontwerpen is en blijft complex. Veel plezier doet het ons dan ook, als we u mogen inspireren en motiveren.

Meer dan een half jaar open tuin is niet mis. Planten van kortstondige bloei of schoonheid zijn hier daarom zeldzaam. Wel van groot belang zijn planten met een langdurende fraaie structuur. De inbreng van grassen is ook daarom zonneklaar. Samen met veel bloeiend najaarsschoon, bezorgen ze ons een lange feeërieke herfst.

Onze tuin is tijdens openingstijden voor ieder vrij toegankelijk. Voor tuingroepen maken we graag een speciaal uurtje vrij. Een boeiende rondleiding met tot besluit een toetje van koffie en ‘Koek In Goede Aarde’ in de kwekerij. Voor dat ‘arrangement’ rekenen we een klein bedrag en schenken dat aan KWF Kankerbestrijding en stichting PASpoort. Een glimlach en gezonde kooplust is daarbij natuurlijk als bagage toegelaten.

Contact | Ligging

In Goede Aarde, Kwekerij en Tuin
Kapitalendam 7
4522 PT Biervliet
Tel. 0031 (0)115 402 301

ingoedeaarde@outlook.com
info@kwekerij-ingoedeaarde.nl

              2024

open vanaf 22 maart t/m 26 oktober 
Vrijdag : 9.30 – 18.00

Zaterdag : 9.30 – 17.00

ook open 2024

  • Paasmaandag 
  • Koningsdag 27 april
  • Hemelvaartsdag 9 mei
  • maandag 20 mei