Borderplanten: “Less is more”

Al vanaf het begin maakten we de keuze om ons sortiment borderplanten relatief beperkt te houden. Minder, maar wel met stuk voor stuk ‘kop- en schouderplanten’.

De stevigste, de mooist gekleurde, de meest winterharde. Ons sortiment borderplanten biedt een leidraad in hedendaags plantaardig doolhof. En naar we ook horen, is minder dan vijfhonderd voor velen een verademing.

Naast hun uiterlijke verschijning moeten onze borderplanten aangenaam in de omgang liggen, dat maakt hun nog sterker als kandidaat. Weg met woekeraars en lastige uitzaaiers, al doen ze soms ons hart sneller kloppen.

De keuring wordt op onze moederveldjes verricht. Een leuk en ontdekkend proces, waarvan iedereen blijft leren. Het gewin van onze beperking is duidelijk. Een border die minder werk vraagt en meer voldoening biedt, is het resultaat. Onze eigen tuin en vele gerealiseerde beplantingsopdrachten leveren daarvoor het bewijs.

Al onze borderplanten zijn onderling goed combineerbaar. Dat vinden we heel belangrijk, want enkel met samenhang, bereiken we de goede sfeer. Een natuurlijke sfeer, waarin tuiniers zich prettig voelen.

Contact | Ligging

In Goede Aarde, Kwekerij en Tuin
Kapitalendam 7
4522 PT Biervliet
Tel. 0031 (0)115 402 301

ingoedeaarde@outlook.com
info@kwekerij-ingoedeaarde.nl

              2024

open vanaf 22 maart t/m 26 oktober 
Vrijdag : 9.30 – 18.00

Zaterdag : 9.30 – 17.00

ook open 2024

  • Paasmaandag 
  • Koningsdag 27 april
  • Hemelvaartsdag 9 mei
  • maandag 20 mei